Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

06. 08.

Ugyan elhalasztotta a kormány a szabályozhatatlan távfűtéses lakások modernizálási programját, de ettől még a rezsiárhoz hozzányúlhatnak
Egyelőre erről nincs szó, de a támogatási kassza zsugorodik. egy 51 négyzetméteres átlagpanel esetében, piaci földgázárakkal számítva, mintegy háromszorosára emelkedne a rezsi, ha megszüntetnék az állami támogatást.  A szakember felhívta a figyelmet, hogy egy távfűtéses átlaglakás fűtéséhez, illetve meleg vízének előállításához szükséges gázmennyiség messze nem haladja meg a kormány által a gázfűtéses lakásoknál meghúzott rezsitámogatott fogyasztási határt. Ettől függetlenül igaz,  hogy a támogatott árak nem ösztönöznek energiamegtakarításra, és a szabályozhatatlan fűtésű lakásoknál még mindig a nyitott ablak jelenti a „szabályozást”.
Forrás: Népszava

Bővebben...

06. 07.

A parlament elé került a státusztörvény
Kedd délután a kormány benyújtotta a parlamentnek az utóbbi hónapok leghevesebb tiltakozásait kiváltó státusztörvény javaslatát. A Belügyminisztérum közleményéből egyelőre annyi derül ki, hogy lesz lehetőség a tanárok átvezénylésre, a munkahelyi eszközök ellenzőrzéésre és a tanév meghosszabbítására.
Forrás: 444.hu

Bővebben...

06. 06.

Lerántjuk a leplet a strandbelépők árairól, meg fog lepődni
Nemcsak a Balaton vagy a Velencei-tó érhető el egy-két órán belül a budapestieknek, hanem a fővárosi és környéki strandok is. Megpróbáltuk összehasonlítani a jegyárakat, amely szinte lehetetlen, mert van, aki egyedül munka után csobbanna egyet és van, aki már a családi hétvégéket vagy a nyári strandolással eltöltött heteket számolgatja.
Forrás: napi.hu

Bővebben...

06. 05.

Szlovákia határellenőrzést vezetett be, csak néhány helyen lehet átlépni
Szlovákia a Magyarországgal, Ausztriával, Lengyelországgal és Csehországgal közös határszakaszain, valamint a nemzetközi repülőtereken 2023. május 24. és június 8. között biztonsági okokból ideiglenes határellenőrzést vezet be, írja a Police.hu
Forrás: 24.hu

Bővebben...

06. 05.

Szlovákia határellenőrzést vezetett be, csak néhány helyen lehet átlépni
Szlovákia a Magyarországgal, Ausztriával, Lengyelországgal és Csehországgal közös határszakaszain, valamint a nemzetközi repülőtereken 2023. május 24. és június 8. között biztonsági okokból ideiglenes határellenőrzést vezet be, írja a Police.hu
Forrás: 24.hu

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2022-őt.