Kedves üdülésre készülők! Tisztelt Kollégák!

Tájékoztatunk mindenkit, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel – ezen intézkedés visszavonásáig – a BRDSZ ÜDÜLŐINEK szolgáltatásait csak azok vehetik igénybe, akik rendelkeznek ún. OLTÁSI, védettségi igazolvánnyal. Az üdüléshez járó különböző eü. szolgáltatásokat az érintett egészségügyi intézmények csak a fenti igazolvány felmutatása mellett biztosítják.

Az üdülők gondnokai az üdülőbe történő bejelentkezéskor ellenőrzik az igazolványok meglétét.

BRDSZ Központi Iroda

Gondnoki állás!

A Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete gondnoki tevékenység ellátására munkatársat keres pihenőházában Balatonmáriafürdőn.

Az ajánlat részletei itt olvashatók.

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

01. 19.


 

Százezrek várnak majd hiába a választási pénzesőre
Úgy tűnik: félmillió szülő nem jut hozzá február 15-ig a kormány – fejenként átlagosan több mint 300 ezer forintos – választási ajándékához.

Forrás: Népszava

Bővebben...

01. 18.

Tiltakoznak a kizsigerelt kormánytisztviselők, mert úgy érzik, már nincs vesztenivalójuk
A megbecsülés hiánya és a kimerültség jellemzi őket.

Forrás: Népszava, Portfolio

Bővebben...

01. 17.

Indul a 20 milliárdos demokráciajáték: mi, és hogyan történik április 3-ig
Rekordösszegű rendezési költség, 8,2 millió választó és több rendhagyó helyzet is jellemzi az április 3-ra, a kormány népszavazásával egyszerre kiírt parlamenti választást. Mire kell figyelni választóként itthon és külföldön, hogyan áll össze a jelöltek és a pártok listája, van-e már kampány, hogyan zajlik a választás, és miként jön ki az eredmény – választ adunk a legfontosabb kérdésekre.
Forrás: HVG

Bővebben...

3. INNEN-ONNAN VASÁRNAP

Érdemes újra felidézni 2021 jogi disznóságait

Törvénytelen veszélyhelyzet, személyre szabott törvénymódosítás a Kúria-elnök érdekében, homofób pedofil törvény – így élt vissza a hatalom a joggal tavaly.Azt mondják politológusok, hogy az emberek politikai emlékezete nem több három hónapnál. Ha ez így van, és én hiszek nekik, akkor érdemes újra felidézni az elmúlt esztendő jogi disznóságait.
Kezdjük azzal, hogy tavaly is kétféle veszélyhelyzet volt hatályban, méghozzá minden törvényes alap nélkül. Egyfelől az immáron több mint négy éve kihirdetett és rendszeresen meghosszabbított „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet”, noha a „tömeges bevándorlás” törvényben definiált kritériuma az elmúlt évben sem valósult meg.
Forrás: 24.hu

Bővebben...

01. 15.

Elmaradhatnak a választások a koronavírus miatt?

A Magyar Közlönyben jelent meg egy erre utaló mondat. „Ha a választás veszélyhelyzet miatt elmarad, de az OEVI (Országos Egyéni Választási Iroda) a Ve. 121. § (2) bekezdése szerinti ajánlóívet már kinyomtatta, az ellátandó feladatokkal kapcsolatos normatívák alapján a támogatás megállapításra kerül” – olvasható a friss Magyar Közlönyben a 3/2002. (I. 11) számú IM rendelet alatt.  Az idézet az Igazságügyi Minisztérium rendeletéből származik, amelyik egyébként az országgyűlési választások, valamint az ugyanerre a napra tervezett népszavazás költségeinek elszámolásáról szól. Eddig azonban kormányzati dokumentumban sehol nem írták le, hogy a kormány akár a választások elhalasztásával is számol a veszélyhelyzet miatt
Forrás: 168 óra

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2021-et.