Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

11. 30.

Új rendőri egységeket vetnek be itthon – ott jelennek meg, ahol eddig sosem
Elektromos motorokat is bevetnek a Vértesben – részben éppen a motorosok ellen.
Forrás: Infostart

Bővebben...

11. 29.

Direkt36: Nyáron Pintér Sándor is elismerte, hogy felfutottak a kórházi fertőzések a koronavírus után
Kiszivárgott egy dokumentum is, amelyben az OKFŐ és az NNGYK helyzetjelentés mellett javaslatokat is ad.  Az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések gyakorisága egyre nő és „kedvezőtlen tendenciát jelez”,  az egészségügyi ellátórendszerben pedig „humánerőforrás-krízis” tapasztalható
Forrás: HVG

Bővebben...

11. 28.

Mégsem indulnak el év végén a kórházi blokkolóórák?
Idén tavasszal a Magyar Kórházszövetség konferenciáján jelentették be, hogy év végéig az összes kórházban beléptető rendszert kell felállítani. Mágneskártyás blokkolóórával és videófelvétellel akarják  ellenőrizni a dolgozókat, valóban letöltik-e a teljes munkaidejüket. Úgy tűnik, csúszik a projekt.
Forrás: mfor.hu

Bővebben...

11. 27.

Szentpéteri Nagy Richard: a hatalom csírájában akarja elfojtani az elégedetlenkedők hangját a katonák érdekvédelmének megszüntetésével
A politikai elemző úgy látja, az utóbbi években minden autonómia védelmében tett lépést megtorlás kísért. „Fortélyos félelem igazgatja az országot” – jelentette ki lapunknak Szentpéteri Nagy Richard. A politikai elemző, alkotmányjogász arra reagált:  a szakszervezetek nem állnak ki egységesen az ellen, hogy a kormány megszüntetné a honvédségnél működő érdekvédelmet.
Forrás: Népszava

Bővebben...

47. INNEN-ONNAN VASÁRNAP

Ki nevezte el Aranycsapatnak az Aranycsapatot?
Épp hetven éve, 1953. november 25-én győzte le Magyarország válogatottja a londoni Wembley Stadionban Anglia csapatát. A legendás 6:3-as győzelmet a helyszínen 105 ezer néző látta, de az egész világ figyelmét felkeltette, hiszen Anglia a kontinensről érkező csapattal szemben addig hazai pályán még sosem kapott ki.
Forrás: Telex

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2022-őt.