ÜDÜLÉS

A foglalási felület megnyitása: 2023. január 6.

Az új üdülési szabályzat itt érhető el.

 

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

12. 09.

4500 orvos lenne hajlandó letétbe helyezni a felmondását válaszul az egészségügy átalakításáról szóló törvénycsomagra
jövő év elejére összehívja a rendkívüli országos küldöttgyűlését a Magyar Orvosi Kamara (MOK), miután három nap alatt mintegy 8 ezer orvos reagált a gyors felmérésükre – mondta a Népszavának Álmos Péter, a köztestület alelnöke. Ezen a fórumon születhet döntés arról, hogy milyen tiltakozó akciót támogat az orvostársadalom válaszul arra, hogy az egészségügy átalakításáról szóló törvénycsomag elfogadása előtt a kormányzat nem vette figyelembe észrevételeiket.
Forrás: Népszava

Bővebben...

12. 08.

Teljesen átalakul az magyar egészségügyi rendszer
Teljesen átalakul a magyar egészségügyi ellátórendszer – erről döntött szerdán a parlament. A törvénymódosítás hozzányúl többek között a praxiskörzetekhez,
az állami mentőszolgálat szerepéhez, és a szakápolási rendszert is átalakítja.
Forrás: Index, Pénzcentrum

Bővebben...

12. 07.

Itt a rendkívüli bejelentés, az Orbán-kormány megszünteti a benzinárstopot
Kedd éjjel 23 órakor hatályba is lépett az intézkedés. Ellátási stabilitásról egy-másfél hónap múlva lehet beszélni. Kedd éjjel 23 órakor hatályba is lépett az intézkedés, a Molnál a nem prémium 95-ös benzin literje 641, a nem prémium gázolajé 699 forint lesz. 
Forrás: Népszava

Bővebben...

12. 06.

Vizsgázott és megbukott a Kúria
Az évtized pénzügyi kérdésére kellett választ adnia a Kúriának. A kérdés úgy szól, hogy „lehet-e jogszerű egy olyan végső ítélet, amely szerint a Magyar Állam, a Magyar Nemzeti Bank és az Állami Számvevőszék által ellenőrzött befektetési piacon, a magyar pénzügyi rendszer történetének eddigi legnagyobb pénzügyi visszaélése és károkozása okának kivizsgálásakor nem kell az állam és a pénzpiacért felelős hatóságok felelősségét is megvizsgálni?”
https://nepszava.hu/3177305_palotas-janos-vizsgazott-es-megbukott-a-kuria

Bővebben...

12. 05.

Rezsidráma a rendelőkben: van, ahol már kabátban ülnek a betegek
Van már olyan háziorvosi és házi fogorvosi rendelő, ahol letekerték a fűtést, a betegek a váróban kabátban ülnek – mondta lapunknak Nagy Ákos fogorvos, a Magyar Orvosi Kamara alelnöke. Azt követően kerestük meg, hogy a háziorvosok és a fogorvosok a belügyminisztertől kértek segítséget a rezsiszámláik kifizetéséhez: akad alapellátó, aki öt-tízszeres kiadásnövekedésről számolt be.
Forrás: Népszava

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2022-őt.